NIEUWS

Maandagmiddag 18 november (16:00-17:00), start de volgende Rots en Watertraining op locatie Terwijde voor kinderen uit groep 7/8. Er zijn nog 3 plekken vrij!

De eerstvolgende Rots en Water training (na de groep van 18 november) is voor kinderen in de leeftijd van 7/8 jaar (groep 3/4).

Deze start op maandag 3 februari van 16:00-17:00, ook op locatie Terwijde.

Vacature per direct

Kinderergotherapie Utrecht is op zoek naar jou! 


Functie

Kinderergotherapeut voor  minimaal 16 uur per week

Informatie over onze praktijk
Kinderergotherapie Utrecht is een praktijk waar kwaliteit, ambitie en een goede werksfeer centraal staan. In ons 10 jarige bestaan hebben we een sterke ontwikkeling doorgemaakt. In ons team van 6 enthousiaste kinderergotherapeuten bundelen we onze kennis, ervaring en expertise en dragen dit graag uit zowel binnen ons team als binnen ons netwerk. Wij behandelen kinderen van 0-16 jaar met uiteenlopende problematiek.
Kinderergotherapie Utrecht heeft twee vestigingen, één in Utrecht Buiten Wittevrouwen en één in Utrecht Terwijde.

Informatie over de functie
Kinderergotherapie Utrecht is in verband met een collega die afscheid neemt op zoek naar een  ondernemende, enthousiaste  en zelfstandige collega.
Je werkt graag in een klein team, waarin aanpakken, samenwerken, en werkplezier centraal staan. Je ontwikkelt je graag binnen de specialisatie kinderergotherapie.  
We zoeken een collega voor minimaal 16 uur per week voor de periode van 1 jaar, met intentie tot verlenging.
De vacature gaat per direct in. 
Wij bieden ergotherapeutische ondersteuning aan kinderen van 0-16 jaar. Hulpvragen liggen op het gebied van fijne motoriek, aandacht- en concentratie, planning en overzicht, zelfredzaamheid en sensorische informatieverwerking.
Wij streven naar hoogwaardige kwaliteit van zorg en werken samen met andere relevante partners waaronder huis- en jeugdartsen, scholen, psychologen, fysiotherapeuten en logopedisten. Wij werken hulpvraag gericht en bieden zorg op maat, waarbij het kind en de ouders centraal staan.

Profiel

Je bent een enthousiaste kinderergotherapeut, ondernemend, assertief, zelfstandig, een harde werker, flexibel en kan goed functioneren in een klein team. Je staat open voor nieuwe ideeën en levert graag een bijdrage aan de ontwikkeling van onze praktijk.

Werkdagen in overleg.


Functie eisen:
- Erkend diploma ergotherapie
- Geregistreerd in het kwaliteitsregister
- Minimaal 2-5 jaar werkervaring met de doelgroep kinderen is een pré, bij voorkeur in de 1e lijn.
- DTE geschoold

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden wekelijkse supervisie en de mogelijkheid cursussen te volgen.
Salariëring afhankelijk van ervaring.

Aanvangsdatum:
per direct

Wijze van solliciteren
Je kunt je brief per direct al mailen naar info@kinderergotherapieutrecht.nl
Voor meer informatie kan je contact opnemen (ma t/m vrijdag tussen 9:00-17:00) met Froukje Postema of Esther van Rossen, telefoon: 030-7370489.

 


Wilt u op de hoogte blijven, schrijf uzelf dan hiernaast in voor onze nieuwsbrief.